Sta op stoel Rotterdam

Bent u op zoek naar een sta op stoel Rotterdam? Schipper Compact Wonen helpt u graag bij uw zoektocht naar de perfecte stoel. Passend bij uw wensen. Uw gezondheid is het belangrijkste. Als zit-specialist bent u bij ons aan het goede adres. Kom langs in de winkel of maak een afspraak! Wij komen ook graag bij u thuis langs. U vindt ons in Dordrecht, vlakbij Rotterdam.

Kies de stoel die bij u past

Op onze website vindt u een overzicht van ons assortiment. Wij nodigen u graag uit om langs te komen, omdat wij het belangrijk vinden dat u een stoel vindt die bij u wensen past. De sta op stoel kan geheel worden aangepast naar uw persoonlijke maten. Wilt u liever dat wij bij u langs komen? Ook dit is mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Wist u dat goed zitten een belangrijke (onderschatte) factor is binnen uw gezondheid? Een groot deel van uw leven zit u. Juist om deze reden heeft u zitcomfort nodig dat bijvoorbeeld uw rug ondersteund. Wij geven u graag advies.

Ligcomfort

Naast goed zitten is nachtrust ook belangrijk. Over het algemeen heeft u 8 uur slaap per nacht nodig. Weinig of slecht slapen kan leiden tot vermindering van de concentratie. Maar de reactie snelheid en het immuunsysteem. Met een senioren bed kunt u gemakkelijk de hoogte en comfort aanpassen naar uw wens. Zo heeft u een bed dat nauw aansluit bij uw behoeften. Ook hier adviseren wij u graag persoonlijk over. Neem contact op door te bellen naar 078-63114858 of mail info@schippercompactwonen.nl

Kom langs in de winkel! | Sta op stoel Rotterdam

Schipper Compact Wonen helpt u graag bij de aanschaf van een sta op stoel, bed of andere zorg hulpmiddelen. Interesse? Wij nodigen u graag uit in onze winkel of komen bij u thuis langs. Druk op de onderstaande button om een afspraak te maken. Volgt u ons al op Facebook? Tot snel!

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

Sta op stoel Rotterdam