Sta op stoel Dordrecht

Bent u op zoek naar een sta op stoel Dordrecht? U bent bij Schipper Compact Wonen aan het juiste adres. Als specialist in sta-op-stoelen en zorghulpmiddelen. U vindt verschillende producten voor zit-, lig- en zorgcomfort in onze winkel. Kom gerust langs!

 

Ben ik al toe aan een comfortstoel?

Ouder worden is vaak een gevoelig onderwerp. Toch is uw gezondheid het belangrijkste. Goed zitten is een kenmerk dat vaak wordt onderschat. Het heeft een belangrijke bijdrage aan uw gezondheid. Zit u intensief op een stoel? Dan moet hij goed passen. Dit kunt u vergelijken met bijvoorbeeld schoenen of pak. Het moet geheel passen bij uw lichaam en persoonlijkheid! Bij Schipper Compact Wonen in Dordrecht wordt u geadviseerd door een bewegingstechnoloog. Geen verkooppraatjes, maar een persoonlijk gesprek waarin wij kijken wat voor u het beste is.

Zitcomfort | Sta op stoel Dordrecht

Wist u dat ieder persoon een groot deel van zijn of haar leven zittend doorbrengt? Een goede stoel is hierbij noodzakelijk! Wij hebben veel verschillende sta op stoelen in ons assortiment. U kunt kiezen tussen zitcomfort mét of zonder motor. Gemaakt van kunstleer, leer of stof. Keuze genoeg! Kom langs in de winkel om het hele assortiment te bekijken. Maak een afspraak door te bellen naar 078-6314858. Ook kunt u een mail sturen: info@schippercompactwonen.nl

Maak een afspraak!

Schipper Compact wonen helpt u graag persoonlijk aan de perfecte sta op stoel. Passend bij uw leefstijl. Goed om te weten is dat wij merken verkopen als Fitform, Farstrup Comfort en YLF. Klik op de onderstaande button om een afspraak te maken. Vergeet u ons niet te volgen op Facebook? Tot snel! 

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

Elektrische sta op stoel kopen