Passie

“Als bewegingstechnoloog heb ik zowel medische als technische kennis. Ik begrijp het lichamelijke mankement en weet wat er technisch mogelijk en gewenst is.
Met de juiste producten kun je mensen mobieler maken, en daardoor zelfstandiger. Mijn passie is om ‘obstakels’ uit de weg te ruimen door toedoen van onze producten..”

Iedereen wil oud worden maar niemand wil het zijn. Het zijn van die citaten met een kern van waarheid. Met ouder worden komen de nodige gebreken, bewegen wordt met de jaren moeizamer.

Schipper Compact Wonen is specialist in sta-op stoelen en zorghulpmiddelen. Artikelen die het dagelijks leven vereenvoudigen en veraangenamen. Wat te denken van een heerlijke sta-op fauteuil, aangepast aan de persoonlijke situatie. Iedereen is tenslotte anders. Door de jarenlange ervaring, ook met gecompliceerde zitproblemen,  zijn wij specialist als het gaat om zitadvies en zitten op maat.

Schipper Compact Wonen stevent af op een jubileum maar liefst dertig jaar (sinds 1989).

“Mijn passie is om dagelijkse ‘obstakels’ uit de weg te ruimen door toedoen van onze producten.”
In deze tijd van ‘zolang mogelijk zelfstandig thuis wonen’ is dat onontbeerlijk. Naast nieuwe stoelen is er ook een assortiment aan gebruikte sta-op stoelen uit het topsegment.

Service

Winkel

Op maat

In de winkel staat een uitgebreid assortiment (sta-op) stoelen, die verkrijgbaar zijn in verschillende materialen en stoffen. 
“Ik heb eenvoudige stoelen vanaf €500 tot zo gek je het maar kunt bedenken. De kracht van SCW is dat ik klanten door mijn achtergrond, mijn opleiding en ervaring, goed kan adviseren. Kijk, je hebt veel goede stoelen maar het is belangrijk om uit te zoeken of die stoel ook voor u geschikt is!” Aldus Geertjan die zichzelf dan ook niet zozeer als een verkoper ziet, maar vooral als adviseur.
“Dat is het grote verschil. Veel meubelzaken zijn niet gespecialiseerd, of het aanbod is heel beperkt. Ik kan mensen het juiste advies geven en eventueel speciale aanpassingen aan de stoel doen. Zitten is alleen een ontspannende activiteit als de stoel aansluit op het lichaam en er voldoende verstelmogelijkheden zijn.”

“Een sta-op stoel die helemaal op uw persoonlijke zitcomfort is afgestemd, geeft u weer nieuwe energie. Ik begrijp dat de aanschaf van een sta-op stoel een behoorlijke uitgave is. Daarom is het eventueel ook mogelijk om een ‘stoel op maat’ eerst thuis uit te proberen.”

Nieuwsgierig geworden? 
Stap eens (vrijblijvend) binnen bij 
Schipper Compact Wonen.

Is het voor u makkelijker dat wij u een
bezoek brengen? Dat kan natuurlijk ook.

Tijdens onze openingstijden bent u altijd van harte welkom. Wilt u daarbuiten langskomen, maakt u dan telefonisch een afspraak.

Meer informatie of vragen, 
bel: 078 – 631 48 58

Wij zijn voornamelijk actief in de onderstaande plaatsen. Daarnaast kan Schipper Compact Wonen u in heel Nederland van dienst zijn.

  • Drechtsteden (Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht)
  • Alblasserwaard (Oud-Alblas, Giessenlanden, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam en Molenwaard)
  • BAR gemeenten (Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon en Poortugaal)
  • Rotterdam eo. (Rotterdam, Hoogvliet, Spijkenisse, Rozenburg, Vlaardingen, Schiedam, Bergschenhoek, Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel).