Toch de trap blijven gebruiken, ondanks dat deze eigenlijk een obstakel wordt? Dit kan met een traplift. Veilig zittend op een stoel gaat u de trap op en af over een speciaal ontwikkelde rail, terwijl de medebewoners nog steeds de trap kunnen blijven belopen. Een traplift past op elke trap of deze nou smal of breed is, recht is of bochten heeft. Er is altijd een oplossing!

Zelfstandigheid
Een traplift biedt uw onafhankelijkheid. U kunt zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen, want de trap is geen obstakel meer. Zo vaak u wilt gaat u veilig naar boven of naar beneden, zonder dat u hulp nodig heeft. Het maakt het alledaagse leven gemakkelijker en wat is er nu prettiger dan zelfstandigheid?

Ervaar een traplift
Kom in één van onze showrooms een traplift uitproberen en ervaar wat een traplift voor u kan betekenen. In onze showroom is een demomodel geplaatst zodat u dichtbij en op elk moment een proefrit kan maken. Om u een product te bieden met kwaliteit en service zoals u dat van ons gewend bent, hebben wij gekozen voor een samenwerking met de oudste fabrikant van trapliften in Europa.

Trapliften
Europa’s oudste fabrikant produceert en ontwikkelt sinds 1962 trapliften en is gevestigd in Nederland. Voor elke trap is er een optimale trapliftoplossing ontwikkeld.

De trapliften worden ontwikkeld vanuit de wensen van de klant. Door persoonlijk contact en te luisteren naar de wensen en eisen van klanten kunnen huidige en nieuwe gebruikers optimaal bediend worden. Veiligheid en kwaliteit staan uiteraard voorop, maar optimaal comfort, gebruiksgemak en een aansluitend ontwerp zijn voor ons minstens zo belangrijk. Dit vindt u terug in de traplift, zo kunt u bijvoorbeeld uw traplift passend maken bij uw eigen interieur.