Sta op Stoelen Rotterdam

Sta op Stoel specialist

“Als bewegingstechnoloog heb ik zowel medische als technische kennis. Ik begrijp het lichamelijke mankement en weet wat er technisch mogelijk en gewenst is.
Met de juiste producten kun je mensen mobieler maken, en daardoor zelfstandiger. Mijn passie is om ‘obstakels’ uit de weg te ruimen door toedoen van onze producten..”

Kies de juiste Sta op Stoel

Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze waar u nog jarenlang plezier van zal hebben. Onze ervaren medewerkers geven u graag vrijblijvend advies mbt sta op stoelen en andere senioren hulpmiddelen.
Wij leveren Sta op stoelen maar ook aan functiebeperkingen aangepaste zitvoorzieningen via enkele zorgverzekeraars. Schipper Compact Wonen is specialist als het gaat om zitadvies en maatwerk.

Naast allerlei klachten die ontstaan door een verkeerde stoel, is er een grote groep mensen die moeite heeft met het gaan zitten en het gaan staan uit een stoel. Goed aangemeten sta op stoelen zorgen voor een oplossing voor deze problemen. Een ergonomische sta op stoel (op maat) zorgt ervoor dat uw lichaam optimaal wordt ondersteund, dat u van houding kan wisselen èn helpt u bij het gaan staan en gaan zitten, waardoor u uw zelfstandigheid kan behouden.

Wij leveren Sta op Stoelen Rotterdam

Wij zijn gevestigd in Dordrecht, maar ons werkgebied strekt zich uit over de Drechtsteden (Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam en Hendirk-Ido-Ambacht), de Alblasserwaard (Alblasserdam, Giessenlanden, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenwaard, Papendrecht en Sliedrecht), de BAR gemeenten (Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon en Poortugaal) en natuurlijk Rotterdam.

In de winkel staat een uitgebreid assortiment (sta-op) stoelen, die verkrijgbaar zijn in verschillende materialen en stoffen. 
“Ik heb eenvoudige stoelen vanaf €500 tot zo gek je het maar kunt bedenken. De kracht van SCW is dat ik klanten door mijn achtergrond, mijn opleiding en ervaring, goed kan adviseren. Kijk, je hebt veel goede stoelen maar het is belangrijk om uit te zoeken of die stoel ook voor u geschikt is!” Aldus Geertjan die zichzelf dan ook niet zozeer als een verkoper ziet, maar vooral als adviseur.
“Dat is het grote verschil. Veel meubelzaken zijn niet gespecialiseerd, of het aanbod is heel beperkt. Ik kan mensen het juiste advies geven en eventueel speciale aanpassingen aan de stoel doen. Zitten is alleen een ontspannende activiteit als de stoel aansluit op het lichaam en er voldoende verstelmogelijkheden zijn.”

“Een sta-op stoel die helemaal op uw persoonlijke zitcomfort is afgestemd, geeft u weer nieuwe energie. Ik begrijp dat de aanschaf van een sta-op stoel een behoorlijke uitgave is. Daarom is het eventueel ook mogelijk om een ‘stoel op maat’ eerst thuis uit te proberen.”

Nieuwsgierig geworden? 
Stap eens (vrijblijvend) binnen bij 
Schipper Compact Wonen.

Is het voor u makkelijker dat wij u een
bezoek brengen? Dat kan natuurlijk ook.

Tijdens onze openingstijden bent u altijd van harte welkom. Wilt u daarbuiten langskomen, maakt u dan telefonisch een afspraak.

Meer informatie of vragen, 
bel: 078 – 631 48 58

Wij zijn voornamelijk actief in de onderstaande plaatsen. Daarnaast kan Schipper Compact Wonen u in heel Nederland van dienst zijn.

  • Sta op stoelen Drechtsteden (Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht)
  • Sta op stoelen Alblasserwaard (Oud-Alblas, Giessenlanden, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam en Molenwaard)
  • Sta op stoelen BAR gemeenten (Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon en Poortugaal)
  • Sta op stoelen Rotterdam eo. (Rotterdam, Hoogvliet, Spijkenisse, Rozenburg, Vlaardingen, Schiedam, Bergschenhoek, Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel).