Zitadvies

Wilt u graag voorzien worden van zitadvies? Kom dan langs bij Schipper Compact Wonen en laat u adviseren door onze specialist. Wij beschikken over artikelen die het dagelijkse leven vereenvoudigen en veraangenamen. Samen met onze specialist gaat u op zoek naar hetgeen dat bij u past. Maak een advies afspraak of bezoek onze showroom.

 

Zitadvies op maat bij Schipper Compact Wonen

Met een ervaren adviseur gaat u samen op zoek naar een passend artikel. Daar waar grote meubelzaken wel eens in tekort schieten, nemen wij wel alle tijd voor advies op maat. Goed om te benoemen is dat het onze passie is om de dagelijkse obstakels waar u tegenaan loopt weg te nemen. Vervolgens vergroten wij uw manier van zelfstandigheid en mobiliteit. 

Fitform 574 sta-op stoel

Een ranke, slanke & elegante fauteuil. De stoel beschikt over een voorziening die ervoor zorgt dat u zelf gemakkelijk uit uw fauteuil kunt komen. De stoel is geschikt om langer zelfstandig te blijven wonen en minder vaak een beroep te hoeven doen op familie of hulpverleners. Daarbij wordt de stoel op uw maat ingesteld. Zithoogte, zitdiepte, armleggerhoogte en de hoogte en dikte van de lendensteun worden daarvoor opgemeten. Bekijk de Fitform 574 op de website.

Meer informatie

Wilt u meer te weten komen over uw mogelijkheden? Maak dan direct een afspraak en kom langs in onze showroom. Samen bespreken we uw obstakels en gaan we op zoek naar een passend product. Bel ons via 078-6314858. Wij hopen u snel te zien!

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel.
 

[vc_btn title=”Afspraak maken ” align=”center” link=”url:%2Fadvies-afspraak|||”][vc_column width=”1/6″]

Elektrische sta op stoel kopen