Stoel voor senioren

Wilt u een stoel voor senioren kopen? Dan bent u bij Schipper Compact Wonen aan het juiste adres. Met onze kennis en ervaring ruimen wij al uw obstakels uit de weg en blijft u zo mobiel en zelfstandig mogelijk. Kom langs in onze showroom of maak direct een online afspraak!

 

Goed zitten: Een onderschatte factor

Op een juiste manier zitten is een vaak onderschatte factor die bijdraagt aan een goede gezondheid. Als u intensief gebruik maakt van uw stoel, dan is het van belang dat de stoel ook goed bij u past. Net zoals bij schoenen of een maatkostuum, kunnen wij een stoel helemaal aanpassen aan uw persoonlijke maten en wensen. Natuurlijk U bent van harte welkom om ons ruime assortiment te komen bekijken en proberen. Wij kunnen u ook thuis bezoeken als dit makkelijker voor u is.

 

Uw specialist bij een stoel voor senioren

Op onze website proberen wij een duidelijk overzicht van ons assortiment te geven. Wij zijn echter geen webwinkel. Wij nodigen u juist uit in onze showroom! Iedereen wil oud worden, maar niemand wil het zijn. Het zijn van die citaten met een kern van waarheid; met ouder worden komen de nodige gebreken. Bijvoorbeeld bewegen gaat met de jaren moeizamer. Onze passie is om door toedoen van onze producten, deze gebreken te ontkrachten. U wordt dan ook niet geholpen door een ‘snelle verkoper’ maar door een ervaren bewegingstechnoloog.

Een afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken bij Schipper Compact Wonen? Plan dit dan online bij ons in via de onderstaande button of bel naar 078-6314858. Met het persoonlijk, eerlijk en gedegen advies van onze specialist maakt u zeker de juiste keuze. We verwelkomen u graag in onze showroom!

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel.
 

 

Elektrische sta op stoel kopen