Stoel met armleuning ouderen

Op zoek naar een stoel met armleuning ouderen? Dan heeft Schipper Compact Wonen het aanbod stoelen waar u naar zoekt. De fauteuils bij Schipper bieden u het ultieme zitcomfort. Zowel door de armleuningen als door de zithoogte en zitdiepte. De meeste stoelen worden geheel op maat gemaakt. Omdat niet iedereen hetzelfde is, zal niet elke stoel evengoed aansluiten. Bij Schipper Compact Wonen voorzien wij u graag van een persoonlijk advies.

Elektrische relaxfauteuil

Eén van de meest gekozen stoel door ouderen is een elektrische relaxfauteuil. Deze elektrische stoelen zijn te bedienen door middel van een afstandsbediening. Er zijn hier verschillende mogelijkheden in. Bijvoorbeeld een 2-motorische stoel. Hiermee kunt u de rug,- en armleuning onafhankelijk van elkaar verstellen. Wat resulteert in de mogelijkheid om uw zithouding beter in te stellen.

sta op stoel met armleuning ouderen

Daarnaast zijn de elektrische relaxfauteuils optioneel voorzien van een hefmechanisme aan de onderkant. Dit noemen wij een elektrische sta op fauteuil. Als de stoel rust op de grond is er echter niets van dit hefmechanisme te zien. Hierdoor lijkt het een normale relaxfauteuil. Totdat u de op sta functie bediend. De stoel zal als een soort lift langzaam omhoog bewegen. Doordat de stoel automatisch lichtjes naar voren kantelt kunt u zo uit uw stoel opstaan. De stoel kan in deze gekantelde functie blijven staan. U kunt dus rustig de deur open doen of uw bakje koffie halen terwijl de stoel omhoog staat. Bij terugkomst kunt u weer gemakkelijk gaan zitten. U drukt de knop in om weer naar de normale zithouding terug te gaan, en de stoel zal zich langzaam terug zetten in normale zithouding.

Kom eens langs in de winkel

Er zijn onwijs veel mogelijkheden op het gebied van relaxfauteuils. Zowel qua maat als type armleuning, rugleuning maar ook stof en kleur. Bij Schipper Compact Wonen voorzien wij u graag van een persoonlijk advies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan zien wij u graag in de winkel. U kunt alvast een afspraak maken door te mailen naar info@schippercompactwonen.nl. Daarnaast zijn wij telefonische bereikbaar op 078 – 6314858. Tot snel bij Schipper Compact Wonen!

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

comfortstoelen