Sta op stoel specialist

Bent u al een tijd op zoek naar een sta op stoel specialist? Zoek niet verder! Schipper Compact Wonen helpt u graag bij het uitkiezen van de beste stoel. Goed zitten is belangrijk voor uw gezondheid. Vraagt u zich af welke stoel het beste bij u past? Onze specialist legt u graag de mogelijkheden uit. Kom langs in de winkel of neem contact op.

Advies op maat

Goed om te weten is dat een sta op stoel geheel naar uw pasvorm aangepast kan worden. Wij raden u dan ook aan om te komen proef-zitten in de winkel. Zo weet u precies welke stoel wel en niet bij u past. Is het voor u niet gemakkelijk om langs te komen? Dan komen wij naar u! Maak een afspraak. Schipper Compact Wonen heeft verschillende merken in het assortiment. Denk aan de Fitform, YLF Stoelen en Duet. Voor ieder persoon een passende stoel. Met of zonder motor.

Goed zitten

Zoals eerder benoemd is goed zitten belangrijk voor de gezondheid. Iets wat vaak wordt onderschat. Als u veel zit, moet u een stoel hebben die u iedere keer weer goed ondersteund. Naast nieuwe stoelen heeft Schipper Compact Wonen ook occasion stoelen. Hier krijgt u 1 jaar garantie op. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel. Of maak een advies afspraak met onze specialist.

Schipper Compact Wonen

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze winkel! Hier kunt u op uw gemak alle producten uitproberen. Naast sta op stoelen zijn wij ook gespecialiseerd in andere zorghulpmiddelen als bedden.  Tot snel bij Schipper Compact Wonen! Volgt u ons al op Facebook?

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

Opsta stoel