Opsta stoel Ridderkerk

Op zoek naar een goede sta op stoel Ridderkerk? Bij Schipper Compact Wonen richten wij ons op sta op stoelen en zorghulpmiddelen. In onze showroom in Dordrecht hebben we een uitgebreid assortiment van nieuwe en occasion sta op stoelen. Kom langs en samen gaan wij in gesprek om een passende stoel voor u te vinden

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

Hou uw gezondheid op peil

De juiste zit en lighouding heeft erg veel invloed op uw gezondheid. Waarom is dit? Een verkeerde zithouding kan resulteren in rugklachten. Tevens is een verkeerde lighouding ook funest voor uw rug. Zo kan een slechte nachtrust uw concentratievermogen beïnvloeden. Schipper Compact wonen kan ervoor zorgen dat u wél een goede houding heeft. Wij vertellen u graag meet over onze sta op stoelen, bedden en andere zorghulpmiddel. Neem contact op wij helpen u graag!

Occasion sta op stoel Ridderkerk

Is uw budget minder groot? Schipper Compact wonen heeft ook een aantal tweedehands sta op stoelen beschikbaar. Onze tweedehands producten zijn altijd goed gereinigd en gereviseerd. Ook ontvangt u op deze aankoop altijd een jaar lang garantie. Heeft u twijfels of de aankoop van een nieuwe of tweedehands stoel? Geen probleem wij helpen u graag met een advies. Neem contact op voor meer informatie over onze occasions.

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Kom langs in onze showroom!

Al dertig jaar lang werken wij vol passie om u het juiste advies te geven. Niemand is hetzelfde en daarom heeft u een sta op stoel Ridderkerk nodig die perfect op uw wensen aansluit.  Onze showroom is gelegen aan de Merwedestraat 239 in Dordrecht. Kunt u niet langskomen? Geen probleem. Wij komen gewoon bij u langs voor advies. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of bel naar 078 – 6314858. Tot snel! Neem gerust ook een kijkje op onze Facebookpagina.