Sta op stoel op maat

Een sta op stoel op maat aanschaffen? Schipper Compact Wonen helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Er zijn veel verschillende stoelen, dus een juiste keuze maken kan soms moeilijk zijn. Dankzij onze ervaring en specialisme vertellen wij u waar u op moet letten. Bekijk de stoelen alvast online en kom vervolgens langs in de winkel. Ook kunnen wij op afspraak bij u langs komen.

Meer zitcomfort

‘’Iedereen wil oud worden maar niemand wil het zijn. Het zijn van die citaten met een kern van waarheid. Met ouder worden komen de nodige gebreken, bewegen wordt met de jaren moeizamer.’’  Aldus de bewegingstechnoloog van Schipper Compact Wonen. In de winkel staan naast nieuwe producten ook tweedehands stoelen. Voor iedere portemonnee een prachtige stoel. Wij hebben veel vertrouwen in onze occasions en geven daardoor ook 1 jaar garantie. Meer informatie over onze sta op stoelen? Neem contact op.

Speciale seniorenbedden

Naast een sta op stoel op maat kunt u ook bij ons terecht voor een seniorenbed, hoog/laag bed of toebehoren. Heeft u verpleging nodig? Dan moet u rekening houden met de hoogte van het bed. Om rugklachten bij verpleegkundige te voorkomen moet u een hoog/laag bed aanschaffen. Het voordeel is bijvoorbeeld dat u gemakkelijk recht op kunt zitten, uit kunt stappen en uw voeten omhoog kunt doen.

Kom langs in de winkel | Sta op stoel op maat

U vindt Schipper Compact wonen in Dordrecht, aan de Merwedestraat 239. Omdat wij u graag persoonlijk willen assisteren nodigen wij u graag uit in onze winkel. Zien wij u snel? Bel 078-6314858 of stuur een mail naar info@schippercompactwonen.nl

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

Elektrische sta op stoel kopen