Sta op stoel met accu Ridderkerk

Bent u op zoek naar een sta op stoel met accu Ridderkerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Schipper Compact Wonen BV verkopen wij artikelen die u het dagelijkse leven net allemaal ietsjes makkelijker maken. Zo verkopen wij fauteuils die aangepast worden op uw persoonlijke situatie, want iedereen is natuurlijk anders. 

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

De sta op stoel met accu Ridderkerk van belang voor uw gezondheid

Gezondheid hoort altijd op nummer 1 te staan. Daarom past een op maat gemaakte moderne sta op stoel hier perfect bij. Een sta op stoel zorgt ervoor dat u gemakkelijker op kunt staan uit uw stoel. De elektrisch verstelbare rugleuning, zitting en voetbank zijn verstelbaar waardoor u tijdens het opstaan een hulp krijgt. Hierdoor kunt u uw pijnlijke gewrichten ontlasten, wat zorgt voor een comfortabelere ervaring.  Ook zorgt het voor nieuwe energie. Maak nu gratis uw adviesafspraak.

Advies op maat

Door de jarenlange ervaring met gecompliceerde zitproblemen kunnen wij zitadvies op maat geven. Al sinds 1989 zijn wij actief in onze branche. Als bewegingstechnoloog beschikken wij over medische en technische kennis. Onze passie is om ‘obstakels’ uit de weg te ruimen met behulp van onze producten. Kom langs in onze winkel voor een uitgebreid assortiment sta op stoelen, verkrijgbaar in verschillende materialen en stoffen.

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Wilt u meer informatie ontvangen?

Wij helpen u graag met het uitkiezen van de geschikte sta op stoel met accu Ridderkerk. Wilt u een afspraak maken in onze showroom? Vul dan direct ons contactformulier in of bel 078 – 631 4858. Onze winkel in Dordrecht is goed aan te rijden vanuit Ridderkerk. U kunt onze winkel vinden aan de Merwedestraat 239 te Dordrecht.  Niet in staat om langs te komen? Geen probleem! Wij komen bij u langs om u te adviseren.