Sta op stoel met accu Barendrecht

Op zoek naar een sta op stoel met accu Barendrecht? Bij Schipper Compact Wonen vindt u verschillende sta op stoelen met en zonder accu. De kracht van onze dienstverlening ligt hem in ons specialisme. Wij onderscheiden ons daarmee van andere grotere meubelwinkels. Bij ons krijgt u passend advies op maat! U weet direct waar u aan toe bent, zonder poespas. Ook hebben wij in tegenstelling tot andere een groot assortiment in de showroom.

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

Kom langs ons of wij komen naar u!

Proefzitten onder begeleiding van een bewegingstechnoloog. Zo hoort u een goede sta op stoel uit te kiezen. Hierdoor weet u of u een juiste keuze maakt binnen type, merk en soort sta op stoel. Waar u bij een andere winkel een klein assortiment vindt, ziet u in onze showroom een groot aantal stoelen. Het kan natuurlijk zo zijn dat u niet bij ons langs kunt komen, omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent. Neem contact met ons op! Schipper Compact Wonen geeft u graag advies bij u thuis. Dit doen wij in de omgeving Dordrecht, Zwijndrecht, Barendrecht en Ridderkerk.

Een sta op stoel of hoog/ laag bed op maat

Het grootste deel van ons assortiment kan geheel naar uw lichaam worden aangemeten. Op deze manier past de stoel of het best precies wij wat uw lichaam nodig heeft en geeft het de juiste ondersteuning op ieder moment. Ouder worden komt soms met de nodige gebreken, maar Schipper Compact Wonen maakt het u zo makkelijk mogelijk. Ontdek onze service!

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Contact opnemen

Wilt u graag met ons in contact komen? Bekijk onze contactgegevens. Ook kunt u direct een advies afspraak inplannen. Wij zijn voor u geopend van dinsdag tot zaterdag. U vindt onze showroom in Dordrecht, aan de Merwedestraat 239. Wij zijn gevestigd vlak bij de N3 en daardoor goed bereikbaar! Uiteraard kunt u bij ons gratis parkeren voor de deur. Zien wij u snel?