Sta op stoel Hendrik Ido Ambacht

Bent u op zoek naar een ‘Sta op stoel Hendrik Ido Ambacht’? Dan bent u bij Schipper Compact Wonen aan het juiste adres. Wij zijn geen ‘gewone meubelzaak’ maar richten ons op zorghulpmiddelen voor o.a. particulieren, zorginstellingen en zorgverzekeraars. Met ruim 30 jaar ervaring kent men ons ook wel als ‘zit-specialist’ en ‘sta op stoel specialist ‘.

Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden voor uw Sta op stoel.

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

Sta op stoel Hendrik Ido Ambacht

Schipper Compact Wonen is de specialist in sta-op stoelen en zorghulpmiddelen. Onze winkel in Dordrecht heeft een uitgebreid assortiment van sta op stoelen. Bent u niet in de gelegenheid om naar Dordrecht te komen? Wij komen graag bij u langs in Hendrik Ido Ambacht om u te helpen bij uw keuze.

In onze winkel kunt u naast nieuwe sta op stoelen ook terecht voor ocassion sta op stoelen. Goed om te benoemen is dat wij deze tweedehands sta op stoelen geheel gereinigd en gereviseerd hebben. Om u het vertrouwen te geven dat wij ook in deze stoelen hebben, ontvangt u altijd 1 jaar garantie.

Sta op stoel op maat

U denkt er misschien niet altijd over, maar een goede zithouding is een van de belangrijkste dingen voor uw gezondheid. Vooral wanneer u gedurende de hele dag zittend doorbrengt. Om ervoor te zorgen dat u stoel goed zit, kunnen wij deze aanpassen aan al uw wensen.

Wij wensen u van harte welkom in onze winkel om ons uitgebreide assortiment te komen bekijken en uiteraard om te testen welke u het meest comfortabel vindt zitten.

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Neem contact met ons op!

Bent u enthousiast en wilt u een Sta op stoel Hendrik Ido Ambacht? Kom bij ons langs in de showroom. Hier zal onze bewegingstechnoloog u helpen en geschikt advies geven. Plan uw afspraak in of neem telefonisch contact met ons op.

Graag tot ziens bij Schipper Compact Wonen!