Sta op stoel Fitform

Een sta op stoel Fitform kopen? Kom langs bij Schipper Compact Wonen. Als specialist op het gebied van zit- en ligcomfort kunnen wij u goed van dienst zijn. Naast Fitform sta op stoelen vindt u ook andere merken in ons assortiment. Neem contact op om meer te weten te komen over de producten die wij aanbieden. Of breng een bezoek aan de winkel.

Bewegingstechnoloog

Schipper Compact Wonen heeft de benodigde kennis in huis om u te voorzien van juist advies. Als u de hele dag zit of door omstandigheden moet liggen, moet u passende producten in huis hebben. De passie van Schipper Compact wonen is om dagelijkse ‘obstakels’ uit de weg te ruimen door toedoen van juiste producten. Goed om te benoemen is dat wij ook bij u thuis of op locatie langs kunnen komen. Komt u toch langs in de winkel? Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10:00 – 17:30.

Voor ieder budget

Naast nieuwe producten kunt u ook kiezen voor een occasion model. Deze is al eens gebruikt, maar geheel opgefrist en klaar voor gebruik. Wij geven zelfs een jaar garantie op de occasions! Neem contact op voor meer informatie. Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van alle producten en merken uit de winkel. Neem alvast een kijkje en kom vervolgens langs in de winkel.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de services van Schipper Compact Wonen? Bel naar 078 – 631 4858 of stuur een mail naar info@schippercompactwonen.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij hopen u snel te mogen voorzien van een sta op stoel Fitform of ander merk!

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

Elektrische sta op stoel kopen