Sta op stoel Fitform Hendrik Ido Ambacht

Bent u op zoek naar een ‘Sta op stoel Fitform Hendrik Ido Ambacht’? Bij Schipper Compact Wonen beschikken wij over een groot aanbod aan sta op stoelen van verschillende merken en in verschillende prijsklasse. Als dé specialist in sta op stoelen en zorghulpmiddelen helpen wij u graag verder!

Informeer naar alle mogelijkheden en neem contact op! Of kom langs in onze showroom in Dordrecht, makkelijk te bereiken via de N3.

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

Sta op stoel Fitform Hendrik Ido Ambacht

In ons aanbod beschikken wij over verschillende merken sta op stoelen, waaronder ook sta op stoelen van Fitform. De sta op stoelen van Fiform staan bekent om het gebruik van duurzame hoogwaardige materialen en worden in het Brabantse Best gemaakt. Geen enkele stoel is hetzelfde, omdat deze op de centimeter gemaakt worden.
Naast nieuwe stoelen van het merk Fitform, beschikken wij ook over een ruim aanbod aan occasion sta op stoelen. Deze stoelen worden allemaal gereviseerd en schoongemaakt voor een tweede leven. Omdat wij kwaliteit garanderen geven wij standaard 1 jaar garantie op onze occasions.

Over Schipper Compact Wonen

Bij Schipper Compact Wonen geven wij u het advies dat u nodig heeft! Onze bewegingstechnoloog bepaalt op basis van uw lichamelijke klachten hoe uw stoel moet komen te staan.

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor sta op stoelen, maar wij beschikken ook over zorghulpmiddelen. Al meer dan 30 jaar lang leveren wij al sta op stoelen en zorghulpmiddel aan zorgverzekeraars, zorginstellingen en particulieren. Daardoor zijn we in onze regio ook bekend als de ‘zit-specialist’ en ‘sta op stoel specialist‘.

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Neem contact met ons op!

Bent u klaar voor een sta op stoel Fitform Hendrik Ido Ambacht? U bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom in Dordrecht om al onze stoelen uit te testen. Makkelijk te bereiker via de N3 en u kunt gratis parkeren. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dit hoeft geen probleem te zijn, Schipper Compact Wonen komt gewoon bij u langs! Neem contact op via ons contactformulier.

Check onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.