Sta op stoel Fitform Barendrecht

Op zoek naar een sta op stoel Fitform Barendrecht en omgeving? Schipper Compact Wonen helpt u graag verder! Wij onderscheiden ons door ons specialisme en grote aanbod in de showroom. Wij zetten net die extra stap in vergelijking met de ‘normale’ meubelzaak. Onze bewegingstechnoloog voorziet u van persoonlijk advies en vertelt u meer over de mogelijkheden. Een investering in een goede sta op stoel van Fitform doet u namelijk niet zomaar. Bezoek de showroom van Schipper Compact Wonen in Dordrecht, niet ver van Barendrecht. Goed te bereiken via de N3! Daarnaast kunt u bij ons gratis parkeren. Maak direct een advies afspraak of bekijk onze contactgegevens.

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

Advies van een bewegingstechnoloog

Goed zitten is niet vanzelfsprekend. Schipper Compact Wonen heeft veel sta op stoelen in het assortiment, maar hoe weet u of u de juiste stoel kiest? Hier komt ons specialisme om de hoek kijken. Bij grote meubelzaken vindt u geen bewegingstechnoloog die graag de tijd voor u neemt en u kan voorzien van persoonlijk advies. Dit is nu juist zo belangrijk! Ouder worden komt met de nodige gebreken, maar u moet niet gehinderd worden in uw doen en laten. Goed zitten en liggen hoort hier ook bij.

Ledikanten en zorghulpmiddelen

Bent u naast een nieuwe sta op stoel ook op zoek naar een hoog/ lag bed of ander zorghulpmiddel? Onze dienstverlening gaat verder dan u denkt. Bekijk in onze winkel ook rollators en bedden. Proefliggen of -rijden met de rollator is natuurlijk altijd goed!

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Wij komen ook graag naar u toe

Bent u niet in de gelegenheid om onze winkel te bezoeken? Schipper Compact Wonen komt graag bij u thuis langs. Maak een advies afspraak of bekijk de contactgegevens op onze website. Wij helpen u graag verder en zorgen dat u weer fijn kan zitten in uw sta op stoel van Fitform. Zien wij u snel?