Sta op stoel FitForm Alblasserdam

Bent u op zoek naar een Sta op stoel FitForm Alblasserdam? Kom dan langs bij Schipper Compact Wonen in Dordrecht. In onze winkel kunt u alles vinden aan zorghulpmiddelen en sta-op stoelen. Dit leveren wij al meer dan 30 jaar aan zorgverzekeraars, zorginstellingen en particulieren. Dankzij onze jarenlange ervaring worden we ook wel de ‘zit-specialist’ en ‘sta op stoel specialist genoemd.

Graag nodigen we u uit bij ons in de winkel om te komen kijken naar onze sta op stoelen! Niet in staat langs te komen? Geen probleem! Wij komen bij u langs. Neem contact met ons op!

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

Sta op stoel FitForm Alblasserdam| Schipper Compact Wonen is uw partner!

Het is enorm belangrijk om goed te zitten tijdens uw dagelijkse bezigheden, want goed zitten draagt bij aan uw gezondheid. Zo kan een foutieve zithouding uiteindelijk voor rug- en nekklachten zorgen. Daarom moet een stoel net als bij schoenen of een kostuum, aangepast worden aan uw persoonlijke maten en wensen.

In ons assortiment vindt u een groot aanbod aan nieuwe sta op stoelen in verschillende kleuren en modellen. Daarnaast hebben wij ook occasion sta-op stoelen. Deze zijn gereinigd en gereviseerd en kunnen ook aangepast worden naar uw voorkeur. Op onze occasions krijgt u standaard een jaar garantie.

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u al een Sta op stoel FitForm Alblasserdam gevonden op onze website? Of wilt u liever nog even rondkijken in de winkel bij ons in Dordrecht? Geen probleem! Kom gerust lang en wij helpen u met al uw vragen. Onze bewegingstechnoloog gaat samen met u aan de slag om de perfecte sta op stoel te realiseren. U kunt onze winkel vinden aan de Merwedestraat 239, parkeren voor de deur mogelijk. Neem contact op via onderstaand contactformulier. Ook kunt u bellen via 078 – 631 4858.

Tot snel bij Schipper Compact Wonen!