Sta op stoel elektrisch

Bent u op zoek naar een sta op stoel elektrisch? Dan bent u bij Schipper Compact Wonen aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunt u ervan uitgaan dat wij u altijd een deskundig advies geven. Bij Schipper Compact Wonen kijken we welke stoel het beste aansluit bij uw zithouding. Kom gezellig proef zitten in de winkel. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via de website.

Goed zitcomfort is belangrijk

De juiste fauteuil zorgt ervoor dat u op de juiste manier ondersteund wordt. Hierdoor wordt het zitten in een relaxfauteuil nog aangenamer. De beste sta op stoel maakt het opstaan na het zitten gemakkelijker. Ondanks dat de stoel u assisteert bij het opstaan zijn de stoelen zo comfortabel gemaakt dat u eigenlijk liever blijft zitten. Bij Schipper Compact Wonen adviseren wij u graag voor de juiste stoel.

Naast elektrische stoelen kunt u bij Schipper Compact Wonen ook terecht voor senioren stoelen. Deze ergonomische stoelen zorgen voor de perfecte ondersteuning. Dit zijn de stoelen voor een ieder die hoge eisen stelt aan zitcomfort. Onze missie is ervoor te zorgen dat u de juiste stoel krijgt waardoor u onbezorgd en aangenaam kunt zitten.

De voordelen van een sta op stoel elektrisch

Naast dat de elektrische sta op stoelen overheerlijk zitten, helpen deze u makkelijker op te staan. Door middel van het hefmechanisme aan de onderkant van de stoel kantelt de stoel langzaam omhoog. Hierdoor kunt u nagenoeg zonder kracht uit uw stoel omhoog komen.  Omdat het hele elektrische gedeelte aan de onderkant van de stoel bevestigd is , ziet u hier aan de buitenkant helemaal niks van. Mocht u de sta op hulp dus niet gebruiken ziet de stoel eruit als een gewone relaxfauteuil. Daarnaast is het ook mogelijk het hoofd en voeten gedeelte onafhankelijk van elkaar te gebruiken.

Kom eens proef zitten

Bent u al enthousiast geworden en wilt u ook een stoel op maat? Kom dan gezellig proef zitten in de winkel. Onder het genot van een bak koffie gaan we op samen met u op zoek naar een passende stoel. U kunt via onderstaande button een vrijblijvende afspraak maken. Wilt u liever iemand telefonisch spreken? Dan kunt u bellen naar: 078 – 631 4858

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

Elektrische sta op stoel kopen