Sta op stoel elektrisch Barendrecht

Op zoek naar een sta op stoel elektrisch Barendrecht? Schipper Compact Wonen heeft een ruim aanbod aan elektrische sta-op stoelen in verschillende kleuren en van verschillende merken. Zo is er voor ieder wat wils! Onze bewegingstechnoloog helpt u graag bij het uitkiezen van de geschikte stoel. Dankzij zijn medische en technische kennis kan hij u gericht helpen en een zo geschikt mogelijke oplossing vinden voor uw klachten. Daarmee onderscheiden wij ons van ‘gewone meubelzaken’. Kom langs in onze showroom in Dordrecht en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

Sta op stoel elektrisch Barendrecht | Schipper Compact Wonen heeft het!

Een elektrische sta-op stoel helpt u bij het gemakkelijk opstaan vanuit uw stoel. De elektrische werking geeft u net dat extra zetje dat u nodig heeft om zonder moeite op te staan. Naast onze elektrische sta op stoelen kunt u ook nog andere sta op stoelen in ons assortiment vinden. Zo hebben we ook occasion modellen die volledig reviseert zijn en gereinigd voor een nieuwe eigenaar. Op deze modellen ontvangt u standaard 1 jaar garantie.

Het grootste deel van ons assortiment is verstelbaar en kan volledig op uw lichaam afgesteld worden. Zo kunnen we samen kijken of de stoel geschikt is voor uw lichaam. Ondanks de gebreken die komen bij het ouder worden, kan u het samen met Schipper Compact Wonen makkelijker voor uzelf maken. Maak gebruik van onze service en gratis advies.

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over de sta op stoel elektrisch Barendrecht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken om langs te komen in onze winkel. U vindt onze showroom in Dordrecht, aan de Merwedestraat 239, gemakkelijk te bereiken door middel van de N3. Tevens kunt u gratis parkeren voor de deur.

Zien wij u binnenkort bij Schipper Compact Wonen?

Tot snel!