Sta op stoel Barendrecht

Op zoek naar een sta op stoel Barendrecht? Bij Schipper Compact Wonen zit u goed! De kracht van onze sta op stoel winkel is dat wij gespecialiseerd zijn en het aanbod erg hoog is. Dit in vergelijking met de ‘gewone meubelzaak’. Een goede sta op stoel op maat vindt u bij ons. Tijdens uw bezoek voorzien wij u van juist advies of speciale aanpassingen aan uw stoel. Neem contact op of maak direct een advies afspraak in onze showroom. Wij zien u graag snel in onze winkel in Dordrecht! Niet ver van Barendrecht en omstreken.

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

Persoonlijk advies

Zoals hierboven benoemd onderscheiden wij ons van andere meubelzaken doordat wij de tijd voor u nemen op advies op maat te geven. Schipper Compact Wonen heeft in de showroom verschillende sta op stoelen staan van bijvoorbeeld het merk Fitform. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor seniorenstoelen. Ons doel is om u te voorzien van producten die het dagelijks leven vergemakkelijken en veraangenamen. Hoe gecompliceerd uw probleem ook is, wij vinden de oplossing.

 

Zorg en ligcomfort

Ook kunt u bij ons voor het complete zorgplaatje terecht. Naast een sta op stoel op maat, kiest u bij ons ook uw nieuwe seniorenledikant, hoog/laag of rollator uit. De bewegingstechnoloog in de winkel staat voor u klaar. Graag komen we ook bij u thuis langs als dit niet anders kan! Wij passen ons graag aan naar uw behoefte. Neem contact met ons voor meer informatie.

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Contact opnemen 

Vul direct ons onderstaande contactformulier in of maak een afspraak in onze showroom. We zien u graag snel verschijnen in onze winkel! Goed om te benoemen is dat u onze winkel vindt aan de Merwedestraat 239 (3313 GT) in Dordrecht. Goed bereikbaar via de N3.