Sta op stoel Alblasserdam

Bent u op zoek naar een sta op stoel Alblasserdam? Dan bent u bij Schipper Compact Wonen aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor zowel nieuwe als occasions sta op stoelen in allerlei verschillende kleuren en binnen variërende prijsklassen. Zo is er altijd wel een model naar uw wens. Onze bewegingstechnoloog helpt u vriendelijk met het vinden van de geschikte sta op stoel voor zitcomfort zoals het hoort.

Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden voor uw Sta op stoel.

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

Sta op stoel Alblasserdam | Schipper Compact Wonen is uw partner!

Bij Schipper Compact Wonen kunt u terecht voor verschillende modellen sta op stoelen. Deze stoelen helpen u om gemakkelijk op te staan. We willen allemaal oud worden, maar oud zijn is niet hoe we ons willen voelen. Wij bieden uw artikelen die u het leven makkelijker maken. Zo kunt u bij ons in de showroom in Dordrecht een groot assortiment aan sta op stoelen en seniorenstoelen vinden. Wilt u het gehele assortiment zien? Kom dan proefzitten.

Over Schipper Compact Wonen

Schipper Compact Wonen is de specialist in sta-op stoelen en zorghulpmiddelen. Bij ons kijkt een bewegingstechnoloog met zowel medische als technische kennis mee om lichamelijke mankementen te herkennen. Zo kunnen wij u goed adviseren en weten we wat er technisch mogelijk is. Dankzij het juiste product kunnen wij ervoor zorgen dat u mobieler en zelfstandiger bent. Wij bestaan al sinds 1989 en zijn daarmee al een ruime tijd actief in de branche. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgedaan, onze passie is dan ook om dagelijkse ‘obstakels’ uit de weg te ruimen en gecompliceerde zitproblemen op te lossen.

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Neem contact met ons op!

Heeft u hulp nodig bij de aanschaf van Sta op stoel Alblasserdam? Stel uw vragen gerust! Wij helpen u graag. U kunt contact opnemen door middel van het contactformulier. Ook kunt u langskomen in onze winkel. Deze is te vinden aan de Merwedestraat 239 in Dordrecht.


Graag tot ziens bij Schipper Compact Wonen!