Sta op relaxfauteuil

Voor een sta op relaxfauteuil bent u bij Schipper Compact Wonen aan het juiste adres. In onze winkel vindt u een grote collectie elektrische sta op stoelen. Daarnaast geven wij u graag een persoonlijk advies. Dit om zo een stoel te vinden die precies aansluit bij uw lichaam en zithouding.  Kom gezellig langs in de winkel en ervaar het comfort van een elektrische sta op fauteuil.

Alles voor een goed comfort

Bij Schipper Compact Wonen kunt u terecht voor alles op het gebied van zit en ligcomfort. Wilt u lekker zitten in een stoel op maat? Dan hebben wij een grote collectie stoelen en relax fauteuils. Wil u een goede nachtrust en de dag fris beginnen? Dan bieden wij verschillende producten aan op uw nachtrust te optimaliseren. Ook voor hulp in huis zit u bij Schipper Compact Wonen goed. Want ook voor trapliften en andere zorghulpmiddelen kunt u bij ons terecht. Kom gezellig langs in de winkel en wij adviseren u graag.

Sta op relaxfauteuil bij Schipper compact wonen

Bij Schipper Compact Wonen heeft u een ruime keuze uit sta op stoelen. Dit komt omdat de stoelen geheel op maat gemaakt worden. Zo geeft de stoel altijd de juiste ondersteuning. Aller eerst kijken we naar uw lengte en zithouding. Als ervaren specialist gaan we dan samen met u op zoek naar de juiste afmetingen van de fauteuil. Alle modellen fauteuils in de collectie hebben een uitstekend zitcomfort en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Kom gezellig langs

Voor de juiste stoel op maat bent u van harte welkom in de winkel. U kunt hiervoor een vrijblijvende afspraak maken via onderstaande button. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 078 – 631 4858. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen in de winkel? Dan komen wij langs bij u! Tot snel bij Schipper Compact Wonen.

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

Elektrische sta op stoel kopen