Speciale stoelen voor rugklachten

Speciale stoelen voor rugklachten vindt u bij Schipper Compact Wonen. Dankzij de sta op stoel blijft u zelfstandig. Dankzij het uitgebreide assortiment aan senioren- en op sta stoelen is er altijd één die bij u past. De kracht van onze winkel ligt hem in het feit dat wij u persoonlijk kunnen adviseren.

Showroom

In de showroom in Dordrecht vindt u verschillende stoelen. U kunt hier komen proefzitten. Maar ook om advies vragen. In de winkel is een gecertificeerde bewegingstechnoloog aanwezig. Hij zal u alle ins- en outs uitleggen van zitcomfort. Heeft u vragen over lig- en zorgcomfort? Ook hier is Schipper Compact Wonen in thuis. Vanzelfsprekend; ouder worden wij allemaal, maar met de juiste ondersteuning kunt u nog lang genieten van uw bewegingsvrijheid.  Neem contact op en maak een afspraak.

Bed en toebehoren

Naast sta op stoelen voor rugklachten heeft Schipper Compact Wonen ook bedden in het assortiment. Deze bedden zijn speciaal voor mensen die graag comfortabel willen slapen; eigenlijk iedereen! Een goede nachtrust draagt bij aan een verbeterde gezondheid. Het belang bij een goede nachtrust is dus groot. In ons assortiment zijn onder andere senioren ledikanten en hoog/laag bedden te vinden. Ook kunt u bij ons toebehoren als een bed papegaai aanschaffen.

Meer informatie | Speciale stoelen voor rugklachten

Wij vinden het belangrijk dat u een stoel vindt die goed past bij uw wensen. Om deze reden nodigen wij u graag uit in de winkel! Hier kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies. Maak direct een afspraak via 078 – 6314858 of mail info@schippercompactwonen.nl. Ons winkeladres is Merwedestraat 239 in Dordrecht. Tot snel bij Schipper Compact Wonen!

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel.
 

 

Elektrische sta op stoel kopen