Seniorstoel

Heeft u een seniorstoel nodig, maar wilt u graag meer informatie? Schipper Compact Wonen helpt u graag bij het uitkiezen van de perfecte stoel op maat. Goed om te weten is dat onze bewegingstechnoloog de stoel perfect kan aanmaken. 

Schipper Compact Wonen

Wij nemen graag de tijd voor u. Het kiezen van een opstastoel is als het aanmeten van een pak. Of het kiezen van de juiste maat schoenen. Beide moet perfect zitten. Een stoel moet u goed ondersteunen en gebreken te ontkrachten. Ouder worden komt samen met de nodige gebreken. Met de juiste spullen kunt u nog heel lang vooruit. In de showroom laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn. Van stoelen tot bedden en zelfs trapliften. Geen snelle verkoop, maar persoonlijke aandacht staat centraal. Maak een afspraak!

Gezondheid

Onderschat uw gezondheid niet! Vaak kunt u met de juiste hulpmiddelen uw gezondheid verbeteren. Zit u veel? Wij meten een passende stoel aan. Dankzij ons ruime assortiment is er altijd wel een stoel die past bij uw smaak. Goed om te weten is dat vrijwel ieder mens een groot deel van zijn of haar leven zittend doorbrengt. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een goede stoel.

Een showroomafspraak maken | Seniorstoel

Maak nu een afspraak met onze bewegingstechnoloog! Hij vertelt u meer over de producten van Schipper Compact Wonen. Bel naar 078-6314858 of mail naar info@schippercompactwonen.nl. Wij zullen uw vraag of afspraakverzoek zo snel mogelijk beantwoorden. Tot snel! Volgt u ons al op Facebook?

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel.
 

 

Elektrische sta op stoel kopen