Seniorenstoel op maat

Seniorenstoel op maat kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende producten aan om uw zelfstandigheid en mobiliteit te bevorderen. Samen met onze specialist kiest u het product dat het beste past. Maak een gratis advies afspraak!

Breed assortiment

Ons assortiment bestaat uit sta-op-stoelen en zorghulpmiddelen. Deze bestaan uit verschillende materialen en stoffen. Samen met onze specialist bespreekt u de mogelijkheden en maken wij een uiteindelijke keuze op maat. De bewegingstechnoloog heeft zowel technische als medische kennis.

Wij verkopen onze producten alleen vanuit onze showroom, omdat wij u zo goed mogelijk willen begeleiden in het aankoopproces. Liever eerst thuis uitproberen? Geen probleem! Wij begrijpen dat het een behoorlijke uitgave is en bieden u dan ook graag deze mogelijkheid aan. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Het grote verschil

Veel meubelzaken zijn niet gespecialiseerd of hebben slechts een beperkt aanbod. Wij kunnen daarentegen mensen het juiste en passende advies geven en eventueel speciale aanpassingen verrichten. Zitten is namelijk alleen een ontspannende activiteit als de stoel aansluit op het lichaam en er voldoende verstelmogelijkheden zijn. U kunt bij ons niet rekenen op een snelle verkoper, maar op een ware adviseur. Gezamenlijk ruimen wij uw obstakels uit de weg.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of direct een vrijblijvende afspraak maken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. U kunt mailen naar info@schippercompactwonen.nl of ons bellen via: 078-6314858. Tot snel bij Schipper Compact Wonen!

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

comfortstoelen