Senioren stoel elektrisch

Een relaxfauteuil van Schipper Compact Wonen is de ideale senioren stoel elektrisch. Door middel van een afstandsbediening kunt u de verschillende functies onafhankelijk van elkaar bedienen. Een goede stoel is een stoel die goed op maat is. Dit wil zeggen dat deze naadloos aansluit bij uw zitcomfort en houding. Onze adviseurs kunnen aan de hand van uw eisen en wensen, u goed adviseren over de verschillende mogelijkheden. Kom het zitcomfort proberen bij ons in de winkel! U kunt via de website alvast een persoonlijke afspraak maken.

Mogelijkheden senioren stoel elektrisch

Geen persoon is hetzelfde. Daarom is ons aanbod stoelen erg breed. Wij hebben keuze genoeg om de juiste stoel voor u samen te stellen. Hierbij wordt gekeken naar uw lengte en houding. Wij zorgen ervoor dat de stoel de juiste afmeting heeft en motorisch voldoet aan uw wensen. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een elektrische sta-op fauteuil. Daarnaast is het ook vaak mogelijk extra opties te kiezen. Denk hierbij aan een extra nekkussen of om de handbediening juist aan de andere te laten monteren. Niks is te gek en wij staan u graag te woord.

Zitcomfort in alle maten

Wat u ook zoekt, bij Schipper Compact Wonen is onwijs veel mogelijk. Alle stoelen zowel elektrisch als standaard kunnen in vele vormen en maten geleverd worden. Wij hebben een groot assortiment sta-op stoelen staan, van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Als u gaat voor een elektrische fauteuil kunt u geheel zelf uw zitcomfort verbeteren. Zo is het mogelijk bij elektrische fauteuils om de armhoogte, rughoek, zitdiepte en zithoogte in te stellen.

Advies aan huis

Uiteraard nodigen wij u graag uit in onze winkel aan de Merwedestraat 239 in Dordrecht. Nu begrijpen wij dat u misschien niet in staat bent om onze winkel te bezoeken. Geen probleem! Dan komen wij namelijk naar u. Zo krijgt u alsnog een persoonlijk en passend advies. Daarnaast is het eventueel ook mogelijk om een ‘stoel op maat’ eerst thuis uit te proberen.” Kortom, mogelijkheden genoeg. Neem contact met ons op via de website of bel ons op 078-6314858.

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren!
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

[vc_btn title=”Afspraak maken ” align=”center” link=”url:%2Fadvies-afspraak|||”][vc_column width=”1/6″]Senioren stoel elektrisch