Relaxfauteuil sta op

Bent u op zoek naar een relaxfauteuil sta op? Dan bent u bij Schipper Compact Wonen aan het juiste adres. Met een ruime keuze uit relax fauteuils zit er altijd één tussen voor u. Dit komt omdat het bij ons mogelijk is iedere stoel op maat te laten maken. De stoelen zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgbaar en ook de stof is geheel naar eigen keuze te kiezen. Neem contact met ons op en kom gezellig proef zitten bij Schipper Compact Wonen.

Ergonomisch advies bij Schipper Compact Wonen

Voor goed advies zit u bij Schipper Compact Wonen helemaal goed. Met ons ruime aanbod en grote vakkennis op het gebied van zitcomfort kunnen wij u altijd een kundig advies geven. Samen met u gaan we op zoek naar de best passende stoel. Dit doen wij door middel van goed te kijken naar uw lengte en houding. Bijna alle delen van een relaxfauteuil zijn los van elkaar op maat te maken. Denkt hierbij aan zithoogte en zit diepte. Maar ook aan de hoogte van de armleuningen en de breedte van de stoel.

Naast goed zitten is ligcomfort ook erg belangrijk om de dag fris en vitaal te beginnen. Daarom kunt u bij Schipper Compact Wonen ook terecht voor hoog-laag bedden, senioren ledikanten en overige toebehoren. Ook bieden we verschillende soorten zorghulpmiddelen aan. Alles om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Kom proef zitten voor relaxfauteuil sta op

Wilt u ook graag een persoonlijk advies voor een relaxfauteuil op maat? Kom dan eens proef zitten in de winkel. U kunt via onderstaande knop een vrijblijvende afspraak maken. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan komen wij gewoon naar u. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via  078 – 631 4858. Wij staan voor u klaar!

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

Elektrische sta op stoel kopen