Relaxfauteuil Rotterdam

Wilt u een relaxfauteuil Rotterdam kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over technische en medische kennis om u hierin zo goed mogelijk te adviseren. Wacht niet langer en maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom.

Zelfstandig blijven

Ouderdom heeft in veel gevallen grote invloed op de zelfstandigheid en mobiliteit van mensen. Er ontstaan nodige gebreken en bewegen gaat moeizamer.
Wij beschikken over artikelen die het bewegen vereenvoudigen en veraangenamen.
In onze winkel staat een uitgebreid assortiment aan (sta-op) stoelen verkrijgbaar in verschillende materialen. Stoelen van lagere en hogere prijsklassen afgestemd op uw persoonlijke zitcomfort. Nieuwsgierig geworden? Stap eens vrijblijvend binnen!

Relaxfauteuil Rotterdam | Schipper Compact Wonen

Het is onze passie om dagelijkse ‘obstakels’ van mensen uit de weg te ruimen door toedoen van onze artikelen. Bijvoorbeeld met de relaxfauteuil Rotterdam. We leven in een tijd van ‘zolang mogelijk en zelfstandig thuis wonen’ en daarom is het belangrijk dat onze producten hierop aansluiten. Naast een assortiment van nieuwe producten beschikken wij ook over diverse gebruikte stoelen uit het topsegment. 

Gratis advies afspraak 

Wilt u onze artikelen bekijken? Kom dan langs in onze showroom en maak een vrijblijvende advies afspraak met onze specialist. Wij voorzien u graag van advies! Heeft u nog aanvullende vragen? Bel ons dan via: 078- 6314858

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel.
 

 

Elektrische sta op stoel kopen