Relaxfauteuil kopen

Wilt u graag een relaxfauteuil kopen? Kom dan gezellig naar Schipper Compact Wonen. In onze winkel hebben we een uitgebreide collectie aan diverse stoelen staan. Zowel elektrisch als manueel verstelbaar. Bij Schipper Compact Wonen weten wij hier alles van goed zitten. Maak via de website gemakkelijk een vrijblijvende afspraak voor een relaxfauteuil op maat.

Stoelen van Schipper Compact Wonen

Bij Schipper Compact Wonen staat een persoonlijk en kundig advies boven aan. Door onze 30 jaar ervaring hebben we een ruime kennis op het gebied van relaxfauteuils en senioren stoelen opgebouwd. Bij ons is het mogelijk om iedere stoel op maat te maken. Denk hierbij aan zithoogte, zit diepte, en de hoogte van de armleuning. Maar ook de hoogte van de rug. Alles is op maat te maken zodat u een stoel heeft die perfect aansluit bij uw lichaam en zithouding.

Zorg comfort en meer

Naast dat u bij Schipper Compact Wonen een relaxfauteuil kunt kopen, kunt u bij ons ook terecht voor andere zorghulpmiddelen. Denk hierbij aan loophulpmiddelen maar ook trapliften. Daarnaast bieden wij verschillende producten aan op het gebied van ligcomfort. Zoals onder andere  senioren ledikanten, hoog laag bedden en toebehoren zoals een bedpapegaai en elektrisch verstelbare bed bodems. Alles om het voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Zowel qua ligcomfort als zitcomfort.

Kom gezellig langs

In onze showroom adviseren wij u graag en vertellen wij u meer over alle mogelijkheden. U kunt via onderstaande button een vrijblijvende afspraak maken. Liever iemand persoonlijk spreken? Bel dan naar 078 – 631 4858. Tot snel bij Schipper Compact Wonen.

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

Elektrische sta op stoel kopen