Opstastoelen

Bent u op zoek naar opstastoelen om het zitcomfort te verbeteren? Zoek niet verder. Schipper Compact Wonen heeft wat u zoekt. Samen gaan wij in gesprek en vinden we de stoel die past bij uw wensen. Goed om te benoemen is dat de meeste opstastoelen aan te passen zijn naar uw lichaam. Meer weten? Neem contact op of kom langs in onze winkel. U vindt ons aan de Merwedestraat 239 in Dordrecht.

Uw gezondheid op peil houden

Men vergeet vaak dat een juiste zit- en lighouding veel invloed heeft de gezondheid. Hoe? Verkeerd zitten kan er voor zorgen dat u rugklachten krijgt. Dit geldt ook voor een foutieve lighouding. Slecht slapen beïnvloed bijvoorbeeld het concentratievermogen. Veel aspecten die uw gezondheid in de weg kan gaan zitten. Schipper Compact Wonen vertelt u graag meer over stoelen, bedden en zorgapparatuur.

Opstastoelen

Wij verkopen verschillende (senioren) stoelen. Bijvoorbeeld met motor. Makkelijk als u moeite heeft met opstaan. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende bekledingsstijlen. Leer, kunstleer en -stof. Ten slotte vindt u de grote merken bij ons in de winkel. Komt u eens proefzitten? Onze bewegingstechnoloog vertelt u graag meer. Maak een afspraak!

Langskomen in de winkel

Schipper Compact Wonen richt zich op persoonlijk advies. Niemand is hetzelfde, juist om deze reden heeft u een opstastoel nodig die precies past bij uw wensen. Wij nodigen u graag uit om langs de winkel te komen en met eigen ogen te zien waar u uit kunt kiezen. Bel 078 – 6314858 of mail info@schippercompactwonen.nl om een afspraak te maken. Wij zien u graag snel! Vergeet ons niet te volgen op Facebook.

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

Elektrische sta op stoel kopen