Opsta stoel

Wilt u een opsta stoel aanschaffen voor bij u thuis? Laat u adviseren door Schipper Compact Wonen. Dé specialist op het gebied van comfortstoelen, bedden en andere zorg hulpmiddelen. Bij u thuis of bij ons in de winkel. Maak een afspraak! U vindt ons in Dordrecht.

Advies door een bewegingstechnoloog

Is dit de eerste keer dat u een opsta stoel aanschaft? Goed om te weten is dat u met meerdere factoren rekening moet houden. Past de stoel wel bij uw wensen? Ook moet hij goed afgesteld zijn en passen bij uw persoonlijkheid. U kunt het vergelijken met het kopen van een nieuw paar schoenen of maatpak! De bewegingstechnoloog van Schipper Compact Wonen adviseert u graag. Geen onnodige verkooppraatjes, maar het beste voor uw gezondheid. Neem contact met ons op.

Occasion sta op stoelen

Bent u op zoek naar een tweedehands sta op stoel? Ook hier kunt u bij Schipper Compact Wonen direct voor terecht. De producten zijn altijd gereinigd en gereviseerd. Ook ontvangt u een jaar lang garantie. Twijfelt u over de aankoop voor een nieuwe of tweedehandsstoel? Bel naar 078 – 631 48 58 voor meer informatie over onze occasions.

Persoonlijk advies op maat | opsta stoel

Wij vinden het noodzakelijk dat u zo mobiel mogelijk bent. Bijvoorbeeld dat u niet wordt tegengehouden door obstakels. Laat Schipper Compact Wonen u helpen bij het versterken van uw zelfstandigheid! U kunt een afspraak maken door op de onderstaande button te klikken. Ook vindt u de contactgegevens aan de rechterkant van de pagina. Volg ons ook op Facebook!

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

Opsta stoel