Opsta stoel Ridderkerk

Bent u op zoek naar een opsta stoel Ridderkerk? Bij Schipper Compact Wonen, de specialist in opsta stoelen en zorghulpmiddelen kunnen wij u uitstekend helpen. In onze winkel staat een uitgebreid assortiment sta op stoelen. De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en kunnen worden gemaakt van verschillende materialen.

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

Heerlijk zitten en soepel weer opstaan

Kom weer soepel in beweging! Heeft u moeite om op te staan uit uw stoel? Dan biedt de opsta stoel een uitkomst. Niet alleen ondersteund de opsta stoel u bij het opstaan, ook is het een perfecte stoel om in te relaxen. Verkeerd zitten zorgt namelijk voor rugklachten, wat zeker op latere leeftijd niet prettig is. Het beïnvloedt uw gezondheid en vitaliteit. Schipper Compact Wonen vertelt u graag meer over onze stoelen, bedden en andere zorgapparatuur. Maak nu een adviesafspraak!

Advies voor een geschikte opsta stoel Ridderkerk

We willen allemaal oud worden, maar niemand wil graag oud zijn. Daarom is het enorm belangrijk dat u een comfortabele stoel die u uitkiest die ook echt voor u geschikt is! Bij Schipper Compact Wonen advies op maat bieden wij comfortabele opsta stoelen op maat aan. Onze specialist heeft een achtergrond als bewegingstechnoloog. Door zijn medische en technische kennis en begrijpt lichamelijke mankementen. Hierdoor kan hij de juiste producten aanbevelen waardoor u de juiste aankoop maakt.

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Wenst u meer informatie te ontvangen?

 

Bij Schipper Compact Wonen helpen wij u bij het uitkiezen van de geschikte opsta stoel Ridderkerk. Bij ons kunt u gemakkelijk een afspraak maken om bij ons langs te komen in de showroom in Dordrecht. U kunt dit doen via ons contact formulier. Heeft u geen mogelijkheid om langs te komen? Bij Schipper Compact Wonen komen wij gewoon naar u toe! Bel naar 078 – 6314858 of mail info@schippercompactwonen.nl om een afspraak te maken.