Opsta stoel kopen

U bent op zoek naar een goede stoel omdat u het lastig vindt om op te staan uit uw stoel. Een opsta stoel kopen kan een lastige opgave zijn. Niet met de kennis en service van Schipper Compact Wonen! Wij geven u graag advies bij de aankoop van de perfecte stoel die past bij uw wensen. Kom langs in de showroom!

Bewegingstechnoloog

Schipper Compact Wonen neemt uw gezondheid erg serieus. De lig- en zithouding heeft veel invloed op verschillende kenmerken. Denk hierbij aan uw immuunsysteem, concentratievermogen en uw geheugen. Onze bewegingstechnoloog voorziet u graag van passend advies op maat. Hij vertelt u meer over waar u op moet letten tijdens het uitkiezen van een opsta stoel. Bent u niet in de gelegenheid om te komen proef zitten in de showroom? Bel of mail en maak een afspraak. Schipper Compact Wonen komt graag bij u op locatie langs om onze producten te laten zien.

Zorgcomfort

Met ouder worden komen verschillende kwaaltjes. Dit moet u niet belemmeren in uw bezigheden. Dankzij verschillende zorghulpmiddelen willen wij u het dagelijks leven comfortabel en eenvoudiger maken. Denk hierbij aan een traplift of hulpmiddelen bij het lopen. Op onze website vindt u een greep uit onze producten. Toch raden wij u aan om de producten te testen in onze winkel. Maak een afspraak. 

Schipper Compact Wonen | Opsta stoel kopen

Zoals hierboven benoemd vindt u opsta stoelen, lig-, zit- en zorgcomfort producten bij ons in de showroom. Er is altijd iemand die u passend advies geeft en luistert naar uw wensen. Voor ieder budget een stoel! Neem contact op voor meer informatie of bezoek de showroom in Dordrecht aan de Merwedestraat 239.  

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

comfortstoelen