Opsta stoel Hendrik Ido Ambacht

Bij Schipper Compact Wonen kunt u terecht voor een mooie opsta stoel Hendrik Ido Ambacht! Wij zijn namelijk de specialist in sta op stoelen en zorghulpmiddelen in de region drechtsteden. Met maar liefst dertig jaar ervaring hebben wij al veel producten geleverd aan onder andere zorgverzekeraars, zorginstellingen en particulieren.

Komt u langs in onze showroom in Dordrecht? U kunt ons gemakkelijk bereiken via de N3 en parkeren is gratis. Informeer naar alle mogelijkheden en neem contact op!

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

Bent u op zoek naar een opsta stoel Hendrik Ido Ambacht?

Schipper Compact Wonen heeft een ruim aanbod aan sta op stoelen in verschillende kleuren, materialen en prijsklasse. Goed zitten is een van de belangrijkste dingen voor uw gezondheid, het is iets wat u niet moet onderschatten. Een verkeerde zithouding kan namelijk voor meer problemen zorgen én dat is nou net iets wat u op uw oude dag niet wilt. Want iedereen wil oud worden, maar niemand wil zich oud voelen.

Sta op stoel op maat

Onze passie is om door toedoen van onze producten, deze gebreken te ontkrachten. Wij beschikken over een ervaren bewegingstechnologie die op basis van zijn kennis en kunde in kan schatten wat uw lichamelijke mankementen zijn er ervoor zorgen dat u een geschikte stoel krijgt, waardoor uw zitklachten verdwijnen. Door onze jarenlang ervaring noemt men ons in de regio ook wel ‘zit-specialist’ en ‘sta op stoel specialist‘.

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Neem contact met ons op!

Kom bij ons langs om een opsta stoel – Hendrik Ido Ambacht – te vinden die voldoet aan uw wensen. U bent van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. Hier kunt u gratis parkeren en vanuit Hendrik-Ido-Ambacht bereiken via de N3. Bij ons wordt u niet geholpen door een ‘snelle verkoper’ maar door een ervaren bewegingstechnoloog. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Graag tot snel bij Schipper Compact Wonen!

Check onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.