Opsta stoel FitForm Barendrecht

Wilt u graag een Opsta stoel FitForm Barendrecht aanschaffen? Dan kunnen wij u hierbij helpen! Schipper Compact Wonen is de ‘zit-specialist’ en ‘sta op stoel specialist’ van de regio. Maar liefst 30 jaar lang leveren wij al opsta stoelen en zorghulpmiddelen aan particulieren, zorginstellingen en zorgverzekeraars. Wij nodigen u uit in onze showroom in Dordrecht om onze opsta stoelen van het merk Fitform te komen bekijken. Samen met onze medewerkers helpen we u graag aan een stoel die geschikt is.

Wilt u langskomen? Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

Opsta stoel FitForm Barendrecht | Schipper Compact Wonen

In ons assortiment vindt u sta op stoelen van o.a. het merk Fitform. Deze eigentijdse sta-op stoelen beschikken over veel instel- en verstelmogelijkheden. Daarbij maakt een opsta stoel het voor u mogelijk om ergonomisch gezond te zitten. Dit is goed om zoveel mogelijk klachten die door zitten kunnen ontstaan te onderdrukken. Bij Schipper Compact Wonen kijkt er een bewegingstechnoloog mee wanneer u een nieuwe sta-op stoel wilt aanschaffen. Deze bewegingstechnoloog beschikt niet alleen over de medische kennis, maar ook technische kennis voor het juist instellen van uw stoel.

Naast onze nieuwe modellen, beschikken wij ook over een collectie occasion modellen. Deze modellen zijn gereinigd en volledig nagekeken. Wij hebben vertrouwen in onze gereviseerde modellen, daarom krijgt u bij deze modellen standaard 1 jaar garantie.

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Kom langs in onze showroom! | contact

Zoekt u een geschikte opsta stoel FitForm Barendrecht? Laat ons u helpen! Kom langs in onze showroom in Dordrecht aan de Merwedestraat 239. Onze winkel bevindt zich direct naar de N3 en is daardoor gemakkelijk bereikbaar! Ook kunt u gratis parkeren. Mocht u geen mogelijkheid hebben om langs te komen neem dan contact met ons op via het contactformulier.