Opsta stoel Barendrecht

Zoekt u een specialist voor het kopen van een opsta stoel Barendrecht en omgeving? Schipper Compact Wonen is uw partner bij uitstek. Ons specialisme onderscheidt ons van de grotere meubelzaken. Persoonlijk advies op maat, geheel naar uw wens. In onze showroom vindt u opsta stoelen met of zonder accu van verschillende grote merken als Fitform. U vindt onze winkel in Dordrecht, niet ver van Barendrecht. Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Wij geven ook advies op locatie. Maak een advies afspraak via de website. Heeft u een andere vraag? Neem contact op voor meer informatie. Schipper Compact Wonen staat voor u klaar!

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

Specialist op het gebied van zitten

Als u gaat investeren in een nieuwe sta op stoel of hoog/laag bed, dan wilt u wel zeker weten dat u de juiste keuzes maakt. Er zijn immers veel verschillende stoelen verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stoel met accu, maar ook een die u helpt met opstaan. De zogenoemde opsta stoel. Bij de grotere meubelwinkels zult u zien dat er maar enkele stoelen in de showroom staan. Daarnaast is er vaak niet iemand die u op specialistisch gebied kan helpen. Schipper Compact Wonen kan dit wel! Daar ligt onze kracht. Maak kennis met ons assortiment. Zien wij u snel?

Lig- en zorg comfort

Bent u ook op zoek naar een nieuwe senioren ledikant of een hoog/laag bed? Naast proefzitten, kunt u bij ons ook proefliggen in de winkel! Zo hoeft u niet naar verschillende winkels toe om te slagen. Wij hebben alles onder één dak. Dat is Schipper Compact Wonen. Wij zijn er voor u.

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Advies afspraak maken

Wij nodigen u graag uit in de winkel zodat we u meer kunnen vertellen. U vindt Schipper Compact Wonen aan de Merwedestraat 239 in Dordrecht. Onze winkel bevindt zich direct naar de N3 en is daardoor gemakkelijk bereikbaar! Ten slotte kunt u bij ons uiteraard gratis parkeren.