Opsta stoel Alblasserdam

Op zoek naar een Opsta stoel Alblasserdam? Kom dan langs bij Schipper Compact Wonen! Wij zijn dé specialist in sta-op stoelen en zorghulpmiddelen. Met maar liefst 30 jaar ervaring beschikken wij over de kennis en kunde om uw mankementen op te lossen door middel van onze producten. Onze eigen bewegingstechnoloog beschikt over de medische en technische kennis die het verschil maakt. Wij zien u graag in onze showroom in Dordrecht.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

Opsta stoel Alblasserdam| Schipper Compact Wonen is uw partner!

In onze winkel kunt u terecht voor een ruim aanbond aan sta-op stoelen. Al onze stoelen zijn beschikbaar in verschillende materialen en stoffen, daarnaast kunt u zelf kiezen voor welke prijsklasse u gaat. Er zijn veel goede stoelen, maar het is belangrijk om de juiste stoel te vinden die voor u geschikt is. Veel meubelzaken zijn niet gespecialiseerd, maar bij ons kunt u juist terecht voor het advies dat u nodig heeft. Wij kunnen met gepast advies en enkele aanpassingen ervoor zorgen dat uw stoel aansluit op het lichaam.

Naast nieuwe opsta stoelen hebben wij ook gereviseerde modellen. Deze zijn allemaal gereinigd en klaar voor een tweede leven. Op onze tweedehands modellen geven wij altijd een jaar garantie als blijken dat wij vertrouwen in deze stoelen hebben.

Bewegingstechnoloog voor uw comfort

Zoals al benoemd kijkt een bewegingstechnoloog met medische en technische kennis naar uw lichamelijke mankementen. Zijn doel is om u mobieler en zelfstandiger te maken door de juiste producten. Wij geven u gepast advies als het gaat om zitten op maat.

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Neem contact met ons op!

Bent u nieuwsgierig naar de opsta stoel Alblasserdam? Of heeft u nog andere vragen? Stap eens binnen bij Schipper Compact Wonen. Bent u niet in staat om een bezoek te brengen? Dan kunnen wij ook bij u langskomen. Neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons altijd even bellen via 078 – 631 48 58.

Graag tot ziens!