Moderne sta op stoel

Een moderne sta op stoel van Schipper Compact Wonen. Bij ons kunt u terecht voor verschillende typen, kleuren en merken. Geheel naar uw eigen wens aan te passen. Wij nodigen u graag uit om de stoelen in onze showroom te komen bekijken. Is dit niet mogelijk? Dan komen wij graag bij u op locatie langs. Neem contact op.

Uw gezondheid op nummer één

Ieder persoon wil graag gezond zijn. Beweging en een gezonde levensstijl is hierbij belangrijk. Toch worden andere aspecten vaak onderschat. Uw lig- of zithouding kan grote invloed hebben op uw slaapgedrag, concentratie en besluitvaardigheid. Schipper Compact Wonen adviseert u graag in de zoektocht naar de perfecte sta op stoel. Samen met onze ervaren bewegingstechnoloog vindt u altijd iets dat bij u past. Laat u verrassen door onze kennis. Bekijk het assortiment in de winkel!

Een moderne sta op stoel op maat

Niemand is hetzelfde. Klein of lang, voor iedereen is een comfortstoel die precies past. U moet een stoel zien als een maatpak of schoen die u aantrekt. Het moet goed passen! Op deze manier wordt uw lichaam goed ondersteund. Bent u niet in staat om langs te komen in onze winkel in Dordrecht? Neem contact op of maak een afspraak. Natuurlijk helpen wij u graag bij u op locatie verder. 

Contact opnemen | Moderne sta op stoel

Wij hopen u snel te mogen voorzien van een prachtige sta op stoel, senioren bed of ander zorg hulpmiddel. Voor meer informatie kunt u onze website bekijken of contact opnemen via info@schippercompactwonen.nl. Ook kunt u bellen naar 078 – 6314858.  Wij verwelkomen u graag in onze winkel in Dordrecht. U vindt ons aan de Merwedestraat 239. Tot dan!

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel.
 

 

Elektrische sta op stoel kopen