Makkelijke stoel voor ouderen

Bent u op zoek naar een makkelijke stoel voor ouderen? Schipper Compact Wonen helpt u graag verder! Eerlijk en gedegen advies op maat vanuit specialistische kennis. Maak een advies afspraak of kom langs in onze showroom! 

 

Zelfstandig blijven dankzij een makkelijke stoel voor ouderen

Oud worden maakt de dagelijkse beweging er niet gemakkelijker op. Het is voor iedereen belangrijk om zo zelfstandig en mobiel mogelijk te blijven. Onze producten helpen u hier een handje bij. Met onze achtergrond, ervaring en opleiding kunnen wij goed bepalen welk product passend is voor uw situatie. Liever eerst proefzitten? Wij maken dit graag voor u mogelijk. 

Ons assortiment

Wij beschikken over sta-op-stoelen en zorghulpmiddelen bestaand uit verschillende maten en stoffen. Onze bewegingstechnoloog heeft zowel technische als medische kennis, waarmee wij u optimaal kunnen voorzien. Goed om te benoemen is dat onze producten alleen vanuit onze showroom te koop zijn, omdat wij u zo goed mogelijk willen begeleiden in het aankoopproces. Natuurlijk begrijpen wij dat het een behoorlijke uitgave kan zijn.  Wij bieden dan ook de mogelijkheid bieden om bijvoorbeeld thuis proef te zitten. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Online een afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken in onze showroom? Plan dit dan online bij ons in via de onderstaande button. Met een persoonlijk, eerlijk en gedegen advies maakt u zeker de juiste keuze. Tot ziens bij Schipper Compact Wonen!

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

comfortstoelen