Hoge stoel voor ouderen

Als u op zoek bent naar een hoge stoel voor ouderen, dan heeft Schipper Compact Wonen wat u zoekt. Bij ons vindt u verschillende elektrische of manuele bedienbare stoelen. Deze worden geheel op maat gemaakt. Samen met u gaan we kijken welke stoel het beste aansluit bij uw lichaam en zithouding. Wilt u meer weten? Kom dan eens langs in de winkel. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies. U vindt ons aan de Merwedestraat 239 in Dordrecht.

 

Optimaal zitcomfort

Door te kiezen voor een relaxfauteuil van Schipper Compact Wonen optimaliseert u uw zitcomfort. Waarom? Wij gaan samen met u op zoek naar een stoel die perfect aansluit. Iedereen heeft een ander zitcomfort en een ander lichaam De hoogte van de stoel wordt voornamelijk bepaald door uw lengte. Hierdoor is niet elke stoel geschikt voor u. Bij Schipper Compact Wonen weten wij hier alles van. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een ingebouwde sta op functie. Door middel van deze functie kan de stoel u helpen met opstaan.

Mogelijkheden hoge stoel voor ouderen

Zoals hierboven benoemd zal niet elke stoel goed aansluiten. Bij de ene stoel wilt u bijvoorbeeld meer steun in uw lende. Dit kan komen door de zit diepte of de vorm van de rugleuning. Bij een andere stoel kunt u uw hoofd niet volledig laten rusten of kunt u met uw voeten niet bij de grond. Dit zijn allemaal punten waar wij rekening mee houden bij het uitkiezen van een stoel. Omdat de meeste stoelen op maat gemaakt kunnen worden is er altijd een stoel te vinden. In onze showroom kunt u in alle rust de verschillende type stoelen uitproberen.

Laat u adviseren

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in de winkel. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies. U kunt alvast een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen via 078 – 6314858 of een mail te sturen naar info@schippercompactwonen.nl. Kom gezellig langs en laat u adviseren voor een passende stoel.

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

comfortstoelen