Fitform sta op stoel

Zoekt u een Fitform sta op stoel? Schipper Compact Wonen heeft verschillende stoelen van het merk Fitform in de showroom staan. Daarnaast ook andere merken. Met of zonder motor? Kom eens proefzitten! Zo weet u precies welke stoel past bij uw behoeften. 

De perfecte stoel

Met ouder worden komen de nodige gebreken. Juist tijdens het ouder worden neemt de noodzaak van goed zitten toe. Wij adviseren u graag en meten een stoel op maat aan. In de showroom zal de bewegingstechnoloog u meer vertellen over de merken, functies en andere belangrijke aspecten. Heeft u moeite met opstaan? Dan is een stoel met motor of veersysteem iets voor u. Neem bijvoorbeeld Fitform 574 VARIO sta op stoel. Kom langs de winkel om een kijkje te nemen! Wist u dat u kunt rekenen op Fitform 10 jaar Garantie Waarborg? Vraag meer informatie op over deze garantie tijdens uw bezoek aan onze winkel.

Zorghulpmiddelen

Naast de perfecte sta op stoel biedt Schipper Compact Wonen ook een verzameling aan zorghulpmiddelen aan. Eenvoudiger en comfortabeler bewegen en het dagelijkse leven wat gemakkelijker maken is ons doel. Trapliften, rollators en rolstoelen. U kunt het bij ons aanschaffen indien nodig. Heeft u vragen over zorgcomfort? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Contact

U kunt contact opnemen via 078 – 6314858 en info@schippercompactwonen.nl. Wij zullen u snel te woord staan. Ook kunt u via deze weg een afspraak maken. Zien wij u snel in onze winkel? Ons adres is Merwedestraat 239 in Dordrecht. Tot snel!

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

comfortstoelen