Fitform sta op stoel Ridderkerk

Een Fitform sta op stoel Ridderkerk kopen? Bezoek Schipper Compact wonen! Wij zijn al ruim 30 jaar de specialist op het gebied van zit- en ligcomfort. Met onze kennis en expertise doen wij ons uiterste best om u goed van dienst te zijn. Naast het merk Fitform hebben wij nog vele andere merken in ons assortiment. Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen! Neem contact op.

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

Advies voor u op maat

Bij Schipper Compact wonen hebben wij de benodigde kennis om u van het juiste advies te voorzien. Onze passie is om dagelijkse ‘obstakels’ uit de weg te ruimen door het toedoen van de juiste producten. Als bewegingstechnoloog beschikken wij over de medische en technische kennis om een lichamelijk mankement te herkennen en de juiste oplossing hiervoor te bieden. Zitten is alleen een ontspannende activiteit als de stoel aansluit op het lichaam en er voldoende verstelmogelijkheden zijn. Maak nu gratis uw adviesafspraak.

Fitform sta op stoel Ridderkerk occasions

Eenvoudige stoelen vanaf 500,- euro tot zo gek als u het zelf wilt maken. Daarnaast beschikken wij niet alleen over nieuwe sta op stoelen maar ook over tweedehands sta op stoelen. Deze producten zijn altijd gereinigd en gereviseerd. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken of het product dat u koopt wel goed is. Wij geven namelijk een jaar lang garantie op onze occasions.

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Neem contact met ons op!

Een Fitform sta op stoel Ridderkerk kopen? Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de geschikte sta op stoel. Kom langs in onze showroom in Dordrecht om ons hele assortiment te bekijken. Niet mogelijk om langs te komen? Bij Schipper Compact Wonen komen we gewoon bij u langs! Bel naar 078 – 6314858 of neem contact met ons op via het contactformulier. Hopelijk tot snel!

Check onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.