Fitform sta op stoel Hendrik Ido Ambacht

Op zoek naar een ‘Fitform sta op stoel Hendrik Ido Ambacht’? Schipper Compact Wonen heeft een uitgebreid assortiment van sta op stoelen van het merk Fitform en vele andere merken. Bij ons wordt u geholpen door een bewegingstechnoloog die uw wensen en behoeften goed onder de loep neemt. Kom naar onze showroom in Dordrecht, welke gemakkelijk te bereiken is via de N3. Tevens kunt u ook gratis parkeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

Fitform sta op stoel Hendrik Ido Ambacht

In ons assortiment hebben wij vele sta op stoelen. Deze lopen uiteen van stoelen vanaf 500,- tot hogere bedragen. Fitform is een van de merken in onze collectie. Niet alleen heeft u de keuze uit nieuwe sta op stoelen, maar ook een aanbod van occasion sta op stoelen. Al onze occasions zijn gereinigd en gereviseerd. Om te laten blijken dat wij het volle vertrouwen in deze stoelen hebben, ontvangt u uiteraard een jaar lang garantie op uw occasion aankoop.

Advies op maat

Zoals eerder benoemd beschikken wij over een bewegingstechnoloog die over medische en technische kennis beschikt en u daardoor zo goed mogelijk van dienst kan zijn. Hij herkent lichamelijke mankementen en biedt hiervoor de juiste oplossing. Iedereen wil oud worden, maar niemand wil het zijn! En zitten is alleen een ontspannende activiteit, wanneer u een stoel heeft die volledig op uw lichaam aansluit.

Schipper Compact Wonen is uw partner op het gebied van sta op stoelen en zorghulpmiddelen. Met maar liefst 30 jaar lang ervaring zijn wij een specialist op het gebied van zit- en ligcomfort. De klant staat voor ons centraal en wij zullen altijd ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Neem contact met ons op!

Heeft u al een Fitform sta op stoel Hendrik Ido Ambacht op het oog? Kom langs in onze showroom in Dordrecht of neem contact op via het contactformulier. Wij helpen u graag verder! Niet in staat om langs te komen? Wij bezoeken u thuis.

Graag tot snel bij Schipper Compact Wonen!

Check onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.