Fitform sta op stoel Barendrecht

Een Fitform sta op stoel Barendrecht? Deze vindt u bij Schipper Compact Wonen! Wat ons onderscheidt van andere meubelzaken? Persoonlijk advies op maat door een bewegingstechnoloog. Naast ons specialisme hebben wij een groot assortiment in de showroom. Wij nodigen u graag uit om eens te komen proefzitten bij ons. U vindt onze winkel in Dordrecht, op een korte afstand van Barendrecht. U kunt bij ons gratis parkeren. Wij zien u graag snel in de winkel! Maak een advies afspraak of bekijk onze contactgegevens.

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

Advies van een specialist

Bij een grote meubelzaak mist u vaak een specialist die goed op de hoogte is van de juiste kennis. Al 30 jaar levert Schipper Compact Wonen sta op stoelen van Fitform en andere merken aan particulieren, zorgverzekeraars en zorginstellingen. Goed om te benoemen is dat wij ook bij u thuis in Barendrecht en omgeving langs kunnen komen. Maak direct een afspraak door contact op te nemen!

Showroom

In onze showroom vindt u een groot assortiment sta op stoelen en seniorenstoelen. Op de website geven wij u alvast een voorproefje. Wilt u het gehele assortiment zien? Kom dan vooral bij ons proefzitten. U wordt geholpen door een specialist en niet door een ‘snelle verkoper’. Daar ligt onze kracht. Vanzelfsprekend is dat goed zitten en liggen bijdragen aan een goede gezondheid. Tóch wordt dit soms onderschat. Ouder worden komt met de nodige gebreken. Schipper Compact Wonen helpt u optimaal genieten van uw oude dag.

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Afspraak maken

Wilt u graag een afspraak maken met onze specialist? U kunt
via onze website direct een afspraak inschieten. Neemt u liever eerst contact
met ons op omdat u een vraag heeft? Bekijk dan onze contactgegevens. U vindt
onze winkel aan de Merwedestraat 239 in Dordrecht. Wij hopen u snel te mogen
ondersteunen!