FitForm sta op stoel Alblasserdam

Bent u op zoek naar een FitForm sta op stoel Alblasserdam? Zoek dan niet verder! Schipper Compact Wonen beschikt over nieuwe en occasion sta op stoelen van verschillende merken waaronder FitForm. Dankzij onze bewegingstechnoloog kunnen wij ons onderscheiden van een ‘normale’ meubelzaak. Wij kijken en luister namelijk naar uw ‘ongemakken’ en richten hier uw perfecte sta op stoel voor in. Kom langs bij onze showroom in Dordrecht, niet ver van Alblasserdam en laat ons uw zitcomfort verbeteren!


Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

FitForm sta op stoel Alblasserdam| Schipper Compact Wonen is uw partner!

Schipper Compact Wonen is er om u te helpen uw oude dag fijner door te brengen. Met de juiste producten kunnen wij mensen mobieler maken, wat zorgt voor meer zelfstandigheid. Wij pakken de ‘obstakels’ aan en zorgen ervoor dat u tevreden bij ons weg gaat. Al sinds 1989 zijn wij actief in onze branche waardoor we een puik aan ervaring hebben opgedaan. Dit alles nemen wij iedere keer weer mee wanneer wij nieuwe klanten mogen helpen.

Naast de nieuwe sta op stoelen die we in ons assortiment hebben, kunt u bij ons ook terecht voor gebruikte sta op stoelen uit het topsegment. Deze stoelen zijn allemaal gereviseerd en gereinigd en klaar voor een nieuw leven.

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Heeft u nog vragen? 

Wilt u nog meer informatie ontvangen over een FitForm sta op stoel Alblasserdam? Dan kunt u gerust uw vragen stellen via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook langkomen in onze winkel in Dordrecht. Hier kunt u al onze modellen op uw gemak bekijken en proefzitten. Onze medewerkers zullen u dan vriendelijk helpen. Bent u niet in staat naar de winkel te komen? Dan komen wij gewoon even bij u langs! Bel gerust als u nog vragen heeft via 078 – 631 4858.

Graag tot snel bij Schipper Compact Wonen!