Fitform relaxstoel

Bent u op zoek naar een Fitform relaxstoel? Wij nodigen u graag uit om proef te zitten in onze showroom! Onze ervaren bewegingstechnoloog voorziet u graag van het beste zitcomfort. Wilt u hier meer over weten? Maak een gratis adviesafspraak!

Uw mobiliteit

Iedereen wilt natuurlijk oud worden, maar niet iedereen wilt het zijn. Ouder worden brengt de nodige gebreken met zich mee. Hierdoor neemt de mobiliteit en zelfstandigheid in het dagelijkse leven af: het bewegen gaat moeizamer. Wij helpen u graag verder op weg. Wij zijn specialist in sta-op-stoelen en zorghulpmiddelen: Artikelen die uw dagelijks leven prettiger en gemakkelijker maken. Een goed voorbeeld daarvan is onze Fitform relaxstoel. Door middel van onze jarenlange ervaring zijn wij ook bekend met gecompliceerde zit problemen. Wij adviseren u hier graag over!

Onze passie

“Als bewegingstechnoloog heb ik zowel medische als technische kennis. Ik begrijp het lichamelijke mankement en weet wat er technisch mogelijk en gewenst is.

Met de juiste producten kun je mensen mobieler maken, en daardoor zelfstandiger. Mijn passie is om ‘obstakels’ uit de weg te ruimen door toedoen van onze producten..” Samengevat; u bent bij Schipper Compact Wonen aan het juiste adres. Persoonlijk en doelgericht!

Afspraak maken | Fitform Relaxstoel

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan snel een online afspraak of neem contact op via 078 – 6314858 of info@schippercompactwonen.nl. Vrijblijvend binnenstappen? Ons adres is Merwedestraat 239 in Dordrecht. Tot snel in onze showroom!

 

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel.
 

 

Elektrische sta op stoel kopen