Fitform relaxfauteuil

Een Fitform relaxfauteuil bij u in de woonkamer. Dat klinkt goed! Kom proefzitten in de showroom van Schipper Compact Wonen. De ideale plek in de drechtsteden om uw nieuwe staopstoel te komen uitzoeken. Persoonlijke begeleiding staat bij ons centraal. Wij helpen u graag met het ondersteunen en verbeteren van de gezondheid. Maak een afspraak!

Passie

Geertjan is bewegingstechnoloog bij Schipper Compact Wonen. Hij voorziet u graag van alle informatie rondom staopstoelen die u nodig heeft.

“Als bewegingstechnoloog heb ik zowel medische als technische kennis. Ik begrijp het lichamelijke mankement en weet wat er technisch mogelijk en gewenst is. Met de juiste producten kun je mensen mobieler maken, en daardoor zelfstandiger. Mijn passie is om ‘obstakels’ uit de weg te ruimen door toedoen van onze producten.’’

Uitgebreid assortiment

In de showroom zijn veel verschillende soorten stoelen beschikbaar. Verkrijgbaar in vele kleuren, maten en merken. Stoelen vanaf €500 tot aan zo gek dat u het kan bedenken. Er is altijd wel een stoel voor u! De kern van het product is dat het moet passen bij u; het moet geschikt zijn. Het unieke van Schipper Compact Wonen is dat wij echt gespecialiseerd zijn in wat wij doen. In tegenstelling tot andere grotere meubelzaken. Samengevat juist advies en speciale aanpassingen maken het verschil.

Afspraak in de winkel | Fitform relaxfauteuil

Bent u nieuwsgierig geworden naar de producten? Wij verwelkomen u graag. U vindt ons aan de Merwedestraat 239 in Dordrecht. Bel voor een afspraak naar 078-6314858. Wij hopen u snel te zien! Goed om te weten is dat u ons ook een mail kunt sturen met uw vraag: info@schippercompactwonen. Blijf via Facebook op de hoogte van onze acties en specials.

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel.
 

 

Elektrische sta op stoel kopen