Fitform opsta stoel Hendrik-Ido-Ambacht

Op zoek naar een FitForm opsta stoel in Hendrik-Ido-Ambacht? Zoek dan niet verder. Schipper Compact Wonen biedt een groot aanbod in sta-op stoelen. Zo ook van het merk FitForm. Op onze website proberen we een duidelijk overzicht te geven van ons assortiment. Echter zijn wij geen webwinkel en kunt u voor persoonlijk advies vrijblijvend alle modellen bekijken in onze showroom. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Onze showroom kunt u vinden in Dordrecht wat enkel 20 minuten rijden is van Hendrik-Ido-Ambacht.

 

Over de Fitform opsta stoel

Fitform is al 40 jaar een producent van hoogwaardige wellness producten en hulpmiddelen op het gebied van zitten. Het verhogen van het welzijn van de mens is hun grootste missie. Bij Schipper Compact Wonen verkopen we alleen producten van leverancier waarin we geloven. Met de juiste producten is het mogelijk om mensen zelfstandiger en mobieler te maken en we zijn ongelofelijk trots dat we daaraan mogen bijdragen.

Fitform opsta stoel Hendrik-Ido-Ambacht

Onze producten zijn in verschillende modellen, kleuren en stoffen te verkrijgen. Wij begrijpen het lichamelijke mankement en weten wat er technisch mogelijk en gewenst is. Naast nieuwe sta-op stoelen, bieden we ook de mogelijkheid om een reeds gebruikte stoel aan te schaffen. Al onze producten kunnen worden aangepast naar uw wensen en uw behoefte! Ontdek meer over onze producten.

Maak een afspraak

Schipper Compact Wonen bestaat maar liefst bijna 30 jaar en heeft in deze periode genoeg ervaring opgedaan in het bieden een uitstekende service. Wanneer het voor u niet mogelijk is om naar de showroom te komen, is er de mogelijkheid dat wij bij u langskomen. Daarvoor kunt u telefonisch een afspraak maken. Ons telefoonnummer is 078-631-4858. Er zijn veel goede stoelen, maar het is voor ons belangrijk dat er stoel gevonden wordt die voor U goed is! Benieuwd geworden naar de FitForm opsta stoel in Hendrik-Ido-Ambacht? Kom langs in onze showroom in Dordrecht. Via onze contactpagina kunt u contact met ons opnemen. Meer weten? Volg ons op Facebook!

 

comfortstoelen