Fitform handbediening

Wilt u gebruik maken van Fitform handbediening? Kom proefzitten in onze showroom! Met ons ruime aanbod voorzien wij u van het beste zitcomfort. Hierdoor wordt uw dagelijks leven prettiger en gemakkelijker. Nieuwsgierig geworden? Maak een gratis adviesafspraak!

 

Uw specialist

Wij leveren al meer dan 30 jaar sta-op-stoelen en zorghulpmiddelen voor onder andere zorgverzekeraars, zorginstellingen en particulieren. Door onze jarenlange ervaring staan wij regionaal bekend als zit-specialist en sta-op-stoel specialist. Onze artikelen zijn alleen in onze winkel te bestellen, omdat wij u zo goed mogelijk en persoonlijk willen adviseren. Wij maken graag een adviesafspraak met u. Via onze website kunt u ons gehele aanbod bekijken. Met begeleiding van onze bewegingstechnoloog gaan wij samen op zoek naar de beste keuze voor u. Hij voorziet u graag van alle belangrijke informatie en ruimt uw obstakels uit de weg. Ons doel is om onze klanten mobieler en dus zelfstandiger te maken!

 

Ons assortiment

In onze showroom bevinden zich stoelen die verkrijgbaar zijn in vele kleuren, maten en merken. Deze zijn gekoppeld aan diverse prijsklassen. Wij hechten veel waarde aan het feit dat een stoel echt bij u past en geschikt is voor het gebruik dat u zoekt. Wij onderscheiden ons van de grote meubelzaken met onze specialistische kennis en de persoonlijke begeleiding. U wordt niet geholpen door een snelle verkoper, maar door een ervaren bewegingstechnoloog!

 

Afspraak maken

Wilt u een persoonlijke afspraak maken? Wij helpen u graag verder! Neem telefonisch contact op via 078 – 6314858 of stuur een mail naar info@schippercompactwonen.nl. Direct een kijkje nemen? Ons adres is Merwedestraat 239 in Dordrecht. Tot snel!

 

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

comfortstoelen